Kristins design

Senaste inläggen

Av Kristin Öström - 7 februari 2016 22:16

Nu blev det ett så där långt uppehåll igen, jag har inte haft något att skriva om så inspirationen har inte funnits där. Visst har vi pysslat lite Theo och jag, men då har jag oftast glömt att fota, och mobilbilder är inge roliga att visa.

Men både igår och idag har vi pysslat lite. Idag kom jag faktiskt på att hämta kameran så ni ska få se dom fina Flygande tefaten och raketen vi gjorde. Varenda gång vi pyssla så blir jag så himla glad att se Theo, han har verkligen så mycket ideer och kommer alltid igång och försöker få till det som han vill.

Så idag hade jag sett en bild där någon hade pysslat flygande tefat och raketer, så vi började med tefaten och hittade små figurer som skulle få åka dom. Och så hade vi så bra klistermärken med ufon och utomjordingar som passade perfekt. Theo dekorerade dom och så tejpade vi fast figurerna. Raketen började vi att göra som på bilden, men sedan spann Theo vidare på hur han ville ha det som och har han bara tejp så kan han göra vad som helst.

Jag tycker dom blev riktigt coola allihopa.

                     

Av Kristin Öström - 30 december 2015 22:38

Jag måste såklart också visa vad Theo och jag gjorde i julklapp till några. Vi hittade lite roliga fotografier på honom och så klippte jag ut några och han några. Sedan laminerade vi dom och klippte ut dom igen. Vi gjorde hål i bilden och så satt vi dit en toffs så kan man använda det som bokmärke. Vi blev båda väldigt nöjda.

     

Av Kristin Öström - 28 december 2015 23:16

Tänkte visa årets julkort som jag gjorde, i år har jag inte köpt något nytt julpyssel alls, utan jag har använt papper och dekorationer som jag har kvar, men nu har jag använt upp mycket så till nästa år måste jag köpa lite nytt.

Ingen blev den andra lik, jag provade på lite olika varianter, det var himla kul!

                 

Allmänt · JUL · Kort · Pyssel
Av Kristin Öström - 27 december 2015 14:45

Nu har då hela julveckan gått, jag ska visa vad Nisse gjorde dom sista dagarna. På tisdagen så hade han hittat en fallskärm och var sugen på att hoppa med den. Så Theo fick släppa ner honom från trappen några gånger.

   

Dagen föra julafton så hade Nisse gjort ett sista bus. Han hade hängt toapapper i granen. Det tyckte Theo var jättetokigt!

   

Och så kom julafton, Nisse hade bara skrivit en lapp där det stod God Jul och att han gärna ville följa med Theo överallt eftersom det var hans sista dag. Men vart var Nisse då? Theo letade och letade med hade svårt att hitta honom, så vi fick hjälpa till lite och så såg vi honom sitta i Theos julstrumpa och så hade han såklart stoppat presenter i alla strumporna.

   

Och under granen låg det massor med paket, och även paketen som Theo gjort och skrivit allas namn på så fint.

     

Senare när vi gjort oss klara så åkte vi till Theos farmor och farfar där även kusinerna var. Så blev det en härlig julafton med mycket paket.

         

Resten av veckan så har vi myst mest och haft det bra.

Av Kristin Öström - 21 december 2015 22:32

Igår hade Nisse äntligen bestämt att vi skulle bygga pepparkakshus, så på morgonen innan lunch så producerade vi en massa delar och pepparkakor. Och sedan på kvällen blev det ihopsättning och dekorering.

Theo satt mest och åt dekorationerna men det blev lite dekorerat iallafall.

           


Idag så hade Nisse förberett att vi skulle pyssla snöglober.  Det var faktiskt riktigt enkelt och kul. Vi hade inte dom finaste burkarna men det blev iallafall några stycken med glitter i. Svåra att fota dock.

         


Av Kristin Öström - 19 december 2015 21:20

Vi har alla tre blivit riktig ordentligt förkylda med både hosta, ont i halsen och snorigt. Theo har varit hemma sedan förra torsdagen, nu börjar han bli piggare men snorar och hostar fortfarande. Jag har haft det riktigt besvärligt i halsen i veckan, kommer inte ihåg sist jag hade så ont. Hostan och täppt i näsan håller i sig också och verkar inte vilja gå över. Men nu har jag gått på julledigt så jag hoppas det går över snart så vi får njuta av ledigheten.

Men nog med klagomål.

Ni vill ju veta vad Nisse har gjort i veckan:
På tisdagen så stod det på lappen som Nisse lämnat: Hjälp!.

Och då hade legogubbarna byggt in honom i ett legofängelse, Theo tyckte det var roligt men tyckte legogubbarna gjort ett dåligt jobb så han byggde ett bättre fängelse till Nisse, men befriade honom sedan såklart.

   

Från onsdagen så var jag hemma med Theo och då fick Theo komma med en ny julpysselbok som vi kunde pyssla i under dagen, perfekt att göra när vi är sjuka.

Jag glömde ta kort på det.

Ända sedan vi pysslade med Minimarshmallowsen så har Theo tjatat om att han vill ha snöbollskrig med Nisse som förra året. Så på torsdagen så blev det snöbollskrig mellan Nísse och Barbie.

           

På fredagmorgon när Theo hittade lappen från Nisse så blev han lite besviken för det stod att Nisse skulle fixa en skattjakt tills på kvällen, så Nisse ville se på film på morgonen med Theo. Han tyckte nog det var lite tråkigt att behöva vänta till kvällen. Men när det var dags för fredagsmys så tittade Theo i Nisses dörr igen och där fanns det en lapp med en bild som ledde till fler bilder och tillslut till Nisse.

     

Och imorse så hittade Theo Nisse spela spel med Dinosaurierna. Så efter att Theo spelat med dom ett tag tror jag alla vann.

   

Av Kristin Öström - 14 december 2015 21:16

I lördags så var vi inställda på en lugn dag med feber för lilleman, men den var som bortblåst och han var ganska pigg förutom hosta och snorigt, Som tur var så hade Nisse skrivit på lappen att han ville att vi skulle bygga honom en igloo och så satt han uppe i pysselrummet redo med minimarshmallows eftersom det inte finns någon snö ute.

Så det blev en liten igloo med stommen av en liten pringlesburk. Nisse blev NÖJD!

Och sedan var Theo och jag en sväng på Erikshjälpen och där köpte vi en lite present till Nisse, han fick en egen trumpet som ni kan se på bilden.

    

I söndags så hade Nisse bestämt att vi skulle åka och köpa en julgran, så han hade pysslat en julgranskula till Theo men den blev inte riktigt som Nisse hade tänkt så det blir ingen bild på den. Men Theo var nöjd med att Nisse bestämt att vi skulle köpa en julgran. Så efter julmarknaden så åkte vi och köpte den, och senare på kvällen kunde vi äntligen klä den. Mycket fin blev det, lite sned men så ska det vara. Bild kommer senare.

Och idag blev Theo hemma från dagis för han är riktigt kraxig och kan inte sova på nätterna pga halsont och hosta.

Så Nisse hade fixat en överaskning till Theo och pappa så dom kunde ha någonting att göra idag. En liten låda med lego som jag köpte någon gång i höstas för att ha när det blev några sjukdagar.

Och Nisse hade gömt sig med paketet i bollhavet, men Theo råkade hitta Nisse innan han läst lappen så han sprang snabbt ner för att läsa den innan han kollade vad Nisse gjorde.

 


Av Kristin Öström - 11 december 2015 21:05

Nu har det gått några dagar med Nisse och i onsdags så hittade Theo Nisse på campingsemester med Barbie och Turtles. Och Nisse låg fortfarande och sov så Theo väckte honom.

 

  Sedan igår så stod det att Nisse klätt ut sig och Theo skulle försöka hitta honom. Det gick ganska fort så hitta Theo Nisse utklädd till Batman.

     


Igårkväll glömde jag fixa med Nisse, men eftersom vi har varit hemma från dagis idag då Theo har fått feber och är förkyld, så gick det bra. Jag sa imorse när Theo inte hittade någon lapp i dörren att Nisse fortfarande låg och sov. Sedan tänkte jag skulle fixa något med Nisse men då hittadej jag honom inte. Så på lappen fick jag skriva att Nisse var vilse och behövde hjälp att hittas. Så vi fick leta fram honom. Theo tyckte det var roligt så det blev lyckat ändå.

Vi får se vad Nisse ska hitta på inför imorgon, Theo har fått alvedon för att han skulle få i sig något att äta och har fortfarande inte kunnat somna. Så han kanske får ta sovmorgon imorgon också.

Presentation


Kristin Öström
Pysslar med min 4årige son. Älskar att testa ny olika hantverk, fixa i trädgården och i vårat hus. Bakar ibland och försöker alltid ta fina foton.

Kontakta mig på ostrom.kristin@gmail.com
Follow Me on Pinterest

Populära inlägg

 

  

 

   

   

 

  

 

 

 

 

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards