Kristins design

Senaste inläggen

Av Kristin Öström - 6 maj 2015 09:51

Nu är det andra dagen med tråkigt regnväder, man har ju börjat vant sig vid ljusa kvällar då man kan vara ute, men när det är så blött och kallt är det inge kul. Vi får hoppas på lite sol i helgen.

Det har inte blivit så mycket pysslande på senaste tiden, det går lite i vågor. Men i helgen så var Theo och jag ute och planterade om tomat och gurkplantorna så då passade Theo på att så några frön i en kruka som han målat. Slingerkrasse ska det bli.

Han var så duktig och gjorde allt själv med vägledning av mig.

Han fyllde på jord och plattade till den.

     

Sen gjorde han tre hål med fingret och fick tre frön att stoppa i varje hål.

   

Och så tog han lite mer jord och hällde över, och sen vattnade han.

 

Nu står den fina krukan i växthuset i vardagsrummet. Än har det inte kommit något men vi ska hålla noga koll så vi ser när det första lilla gröna kommer upp.


Av Kristin Öström - 3 maj 2015 21:28

För någon kväll sedan så var vi i pysselrummet och Theo fick för sig han skulle göra en spindel. Han var riktigt trött och gnällig så det var inte lätt att få till något. Men han pysslade på själv ett tag med tejpen, på slutet fick vi hjälpa honom lite med ögonen och munnen men han bestämde hur det skulle vara. Det är så roligt att se när han får egna ideer. Mycket tejp går det åt :)

     

Av Kristin Öström - 1 maj 2015 21:13

Igår var det ju valborg, som alla vet. Vad passar bättre då än lite eldpyssel.

Vi började med att klippa remsor av rött och gult silkespapper, men tillslut kom vi på att det gick bättre att riva och det tyckte Theo var roligare. Pinnarna gjorde vi av galva toalettrullar, och sen var det bara att klistra dit elden, Theo tyckte den skulle gå åt alla håll och kanter.

         

Sen fick vi massor av eldbitar kvar, så jag gick och hämtade en glasburk och så limmade vi fast massa eld på den också.  

OCh sista pysslet gjorde jag, det blev en brasa av toarullar och mer silkespapper, och mitt i ställde jag ett värmeljus som går på batteri. Ett sådant hade vi i burken men eld på också. SÅ det blev lite fin bordsdekoration till middagen.

      


Av Kristin Öström - 27 april 2015 19:21

Jaha då har vi klarat av ännu en måndag, en riktigt seg och kall måndag, men det känns ändå bra eftersom det är kortvecka. Helgen var bra även fast det var lite dåligt väder, jag fick några fönster putsade och bytte gardiner i köket och vardagsrummet. Micke var riktigt produktiv och byggde en liten pergola eller vad man ska kalla det. En portal in till köksträdgården, där vi ska ha klätterväxter. Jag har satt en kaprifol på ena sidan och sp ska vi försöka flytta en annan som växer på ena husväggen. Jag tycker den blev jättefin!

   

På söndag eftermiddag kom ju solen fram då blev det riktigt härligt, så vi passade på att vara ute och gunga och sparka lite boll.

   

Theo och jag plockade lite blommor, hans blev så korta så han gjorde ett jättefint arrangeman i en skål:)

       

Av Kristin Öström - 24 april 2015 16:03

Det här håller jag på med just nu, jag fick boken av Micke i påskpresent. Det är riktigt avkopplande att bara sitta och färgglägga.

                   

Av Kristin Öström - 22 april 2015 12:14

Glasspinnar är roligt att pyssla med, jag köpte ett storpack på Panduro och dom har vi pyssla endel med. Jag tänkte visa nu några ramar vi gjorde av dom. Theo valde kort och jag valde två, så limmade vi ihop pinnarna till en ram. Sen målade vi dom och när dom torkat så limmade vi fast bilderna.

Jag tycker dom blev superfina :)

                 

Av Kristin Öström - 19 april 2015 22:00

Det var himla synd att det blåste så himla mycket idag, för när det för en stund var stilla och solen sken var det jätteskönt och man kände vårsolen värmde. På förmiddagen var jag ut och fotade lite vårtecken på gården, det är tur att blåsten inte syns på bilderna för det ser då vårigt och varmt ut.

I vardagsrummet har jag mitt växthus där jag sått tomat och gurka:)

   

                               

Av Kristin Öström - 13 april 2015 20:10

En kväll förra veckan så tjatade Theo om att han ville bygga en till kulbana. Jag tyckte inte det kändes så roligt att göra en till likadan. Så vi funderade en stund och så kom jag på en ide som jag sett på Pinterest. Jag delade rörisolering på mitten och  så försökte vi få till en bana. Den blev inte superbra, jag måste fundera och finslipa lite på hur den kan bli bättre men Theo blev nöjd iallfall.

               

Såklar tmåste han prova med de minsta bilarna han hittade också.

 

Presentation


Kristin Öström
Pysslar med min 4årige son. Älskar att testa ny olika hantverk, fixa i trädgården och i vårat hus. Bakar ibland och försöker alltid ta fina foton.

Kontakta mig på ostrom.kristin@gmail.com
Follow Me on Pinterest

Populära inlägg

 

  

 

   

   

 

  

 

 

 

 

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards