Kristins design

Senaste inläggen

Av Kristin Öström - 25 december 2014 09:52

Igår när vi vaknade och gick ner så var det första Theo såg, Nisse! Han hade börjat öppna ett paket!!  Och i det paketet låg det en lapp med ett annat paket. Det stod God jul Theodor önskar Nisse.

Så det paketet fick Theo öppna, sen åt vi frukost och byggde lite lego, sen var det bara ut och skotta om vi skulle kunna ta oss iväg till mina föräldrar.

Sen hade vi en jättehärlig julafton.

                                     

Av Kristin Öström - 23 december 2014 21:36

Imorse stod det på lappen; Jag har gått och fiskat! Det var lite svårt, Theo hittade inte nisse så jag fick hjälpa honom på traven lite. Vi hittade då honom i köket, där satt han och fiskade godisfiskar. Så det blev några godisfiskar till frukost men vi låtsas inte om det då det är jul.

             

Av Kristin Öström - 23 december 2014 11:56

Det är ganska lugnt på jobbet nu i juletid, så några dagar har jag haft med mig pappersremsor och vikt lite stjärnor man kan ha på paketen.

När man väl kommer på hur man gör och kan göra utan beskrivningen så är det jätteroligt.

Man kan göra dom dubbla och hänga upp dom eller enkla och sätta fast på paketen.

Jag hittade en bra beskrivning här , eller så kan man titta på en videobeskrivning.

       

Av Kristin Öström - 22 december 2014 21:13

Idag så stod det på lappen; Kan du hjälpa mig att vinna? Så vi hittade Nisse och Barbie i lekrummet, dom hade bilrace i Theos blixtentofflor. Men det första Theo gjorde var att köra in Barbie i mål och sen i väggen (!). Sen var det Nisses tur och han fick hamna upp och ner på golvet. Theo tyckte sen han var klar och ville ha frukost :P  Så var det med det! Men nu är bara imorgon kvar och sen Julafton, undra vad Nisse ska hitta på för nåt då!?

                 

 

Av Kristin Öström - 22 december 2014 13:30

Igår pysslade Theo och jag lite julklappar. När jag höll på och städa i mina pyssellådor hittade jag en låda med paljetter. Och så hade jag hade två runda kartongbitar, så Theo fick välja färg på papperet han ville sätt dit, sen limmade vi och så fick Theo strö över paljetter på plattan. Det blev jättefina juliga konstverk. Den röda fick Mia igår och den gröna ska gammelmormor få :) Den gröna limmade vi med limstift, men när det torkat så satt inte paljetterna kvar, så den har jag efterlimmat lite. Till den röda använde vi något annat genomskinligt lim jag köpt på dollar och det fastnade mycket bättre.  Men nu är båda limmen slut så det måste införskaffas mer.

               

Av Kristin Öström - 21 december 2014 21:43

Imorse när vi klev upp så fanns det ingen lapp i Nisses dörr, jag sa lite snabbt att Nisse sover nog fortfarande och ledde över uppmärksamheten till paketkalendern. Nisse har glömt!! :P

Så efter frukost blev det lite snabbt upp och fixa till nåt.


Så lite senare frågade jag Theo om det fanns någon lapp i Nisses dörr och nu fanns det en! På den stod det att Nisse hade hittat en ny kompis och att Theo gärna fick leka med dom. Så vi hittade Nisse uppe i arbetsrummet, på en släde med Barbie, och så har han satt renhorn på några monstertrucks som drog dom.

              

Theo lekte ett tag med dom sen sa han att det fattades paket på släden, så vi fick ta och fixa ett litet paket, och då skulle dom tydligen ligga ner också.

     

Nisse har hängt med barbie hela dagen idag så vi får se hur det ska gå för Nisse att skiljas från Barbie när han ska tillbaka hem till Nordpolen om några dagar :P


Av Kristin Öström - 20 december 2014 20:44

Inatt så har ju Theo sovit hos mormor och morfar, så vi kom dit vid lunchtid, sen var vi där och bakade pepparkakor och myste. När vi sen åkte hem så hittade Theo Nisse i färd med att åka linbana över halva vardagsrummet.  På lappen stod det också att han hade gömt fler polkagrisstänger i rummet som Theo skulle leta efter och hänga upp i julgranen. Vi har lekt med Nisse hela kvällen sen, Theo har tävlat mot Nisse, han springer och Nisse åker linbana.

               

Av Kristin Öström - 19 december 2014 19:56

Idag stod det på lappen från Nisse att han är sjuk och ska vila idag tills Theo kommer hem imorgon, han ska sova hos mormor och morfar inatt. Theo hittade Nisse på en gång inne i lekrummet, liggandes i sängen med snorpapper och förkylningsmediciner.

   

Theo tyckte synd om Nisse och skulle sköta om honom. Han torkade snoret på Nisse.

   

På lappen stod det även att Nisse gärna vill ha en bok han kunde läsa i sängen idag. Så Theo gick och hämtade en "bok" (legobeskrivning) och läste lite för Nisse.

     

Asken med alvedon frågade Theo vad det var och ville sen gärna öppna den och ge Nisse en när jag förklarat vad det var. Men jag tyckte inte Nisse behövde en alvedon i stjärten.

 

Han skulle även ta tempen på Nisse och det visste han tydligen att man gjorde i stjärten även fast vi bara använder den i örat.

   


Presentation


Kristin Öström
Pysslar med min 4årige son. Älskar att testa ny olika hantverk, fixa i trädgården och i vårat hus. Bakar ibland och försöker alltid ta fina foton.

Kontakta mig på ostrom.kristin@gmail.com
Follow Me on Pinterest

Populära inlägg

 

  

 

   

   

 

  

 

 

 

 

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skapa flashcards