Kristins design

Senaste inläggen

Av Kristin Öström - 29 oktober 2014 15:44

Ett enkelt och roligt pyssel som jag gjorde till Theo var att förvandla en toarulle till Batman.

Jag hittade inspirationen här.

 

   

Theo ville att jag skulle sätta fast den på ett papprör så att Batman flög!

     

Av Kristin Öström - 27 oktober 2014 22:23

Jag odlade ju pumpor i somras och det blev 4 stora oranga pumpor. Dom har nu stått i matkällaren och bättrat på sin färg och idag tog jag upp den första och började gröpa ur. Jag tänkte göra en lykta imorgon att ställa på bron, men idag blev det en blomsteruppsättning. Jag glömde såklart köpa oasis när vi handlade så det blev en burk i pumpan istället och så arrangerade jag blommorna i den. Locket från pumpan satt jag fast baktill också för jag hade inte så mycket blommor så det täckte och så tycker jag det blev fint.


       

Av Kristin Öström - 24 oktober 2014 14:00

Jag har faktiskt börjat med mina julklappsinköp, 2 stycken är inköpta och många är färdigplanerade. Idag är det 2 månader kvar till jul och jag är såå sugen att börja julpyssla. Jag har börjat samla och titta på inspiration men än har jag hållt mig med nåt mer.

Men när det är sånt här väder ute så är det ju pefekt för att sitta inne och pyssla.


Jag har iallafall satt ihop en liten önskelista för den som är sugen på att köpa någon julklapp till mig  :P

Klicka på bilderna så kommer ni till vart den går att köpa.

Några böcker:

   

   

Happy lights

 


En ny necessär, den här från Åhlens är fin.

 


En ny plånbok, den ska ju såklart vara lite roligare.

    

 

Hobbyfärger

    

Massa fint på indiska finns det.

  

       

Av Kristin Öström - 22 oktober 2014 22:03

Ikväll när vi skulle pyssla frågade jag Theo om vi skulle göra en boll, så gick jag och tog fram garnet och då frågade Theo -vart är leran? Jag sa att vi inte skulle göra en boll av lera utan av garn, det förstod han inte så jag gjorde en garnboll så han fick se. Jag fick lite nostalgiska känslor, jag vet inte hur många sådana bollar jag gjorde när jag var mindre.

 

Theo tyckte den var fin, först strök han den mot kinden, sen börja han snurra den runt runt och kastade ut den i hallen. Så ville han inte leka med den nåt mer :P

   

Vi tog fram leran istället. Theo har blivit så duktig på att leka med den, man märker att dom gör det ofta på dagis. Han bestämde att jag skulle göra en blomma och han skulle göra en hamburgare.

Det började bra men sen gick han ut och hämtade garnbollen och skulle ha med den i leran, så jag frågade vad han gjorde och då sa han att han skulle göra en lampa och pekade på plafonden vi har i taket.

     

Jag tycker att det absolut kan likna en lampa :P Så garnbollen kom till användning ändå.

Av Kristin Öström - 19 oktober 2014 20:48

Veckorna går så fort just nu, och helgerna går ännu fortare. Både Micke och jag är förkylda så vi har inte gjort så mycket i helgen. Igår gick vi ut för att kratta lite och jag fotade Theo lite i höstlöven. Jag älskar höstlöv, alla färger på hösten och härliga luften, men i år har det inte varit några sådana där vackra höstdagar med sol och alla fina färger. Tråkigt men vi hoppas på en bättre vinter.

             

Av Kristin Öström - 12 oktober 2014 21:00

Det har varit riktigt tråkigt väder i helgen, vi har hållit på med gästrummet/lekrummet hela veckan och igår så tapetserade jag så nu är rummet klart. Det är bara mitt skåp kvar som ska bli färdigt så att jag kan fixa ordning därinne. Men jag är mycket nöjd hittils:)

Idag när vi hade lite tråkigt på förmiddagen så då satt vi oss och pyssla lite,

Jag försökte få Theo att måla med fingrarna, men han vägrar kleta mer sig :P så jag fixade en boll på en pensel som han fick trycka med, men till slut så ville han ha en vanlig pensel och måla med.

         

Sen tog vi fram glitterlimmet theo fick i födelsedagspresent, jag skar ut ett löv i ett papper och la det över ett annat papper och så kletade vi massor. det var finare innan vi kletade ut glittret med det var ju roligt iallafall;)

     

http://learncreatelove.com/?p=2885

http://learncreatelove.com/?p=2850


Av Kristin Öström - 8 oktober 2014 15:44

Jag är alltid tidigt ute men jag kan inte rå för att jag förjar fundera på julen nu. Det börjar bli mörkt och jag vill vara inne och mysa. Det är ju bara 2,5 månad kvar så jag börjar fundera på julklappar och pyssel. Idag när det var lugnt på jobbet satt jag och ritade lite. Måste ju börja träna så det blir som bäst när det närmar sig jul på riktigt.

    


Av Kristin Öström - 30 september 2014 21:24

När jag pysslar med Theodor så gör vi mest det för att det är roligt, vi har inte så stora krav och får vi bara till nåt så blir det oftast bra. Men när jag pysslar med mitt så är det svårare att bli nöjd. Jag vet inte hur många gånger jag gör om ibland, för oftast har jag en bild i huvudet och så är det svårare än jag tror att få till den.

Men en tavla jag gjorde häromdagen blev jag faktiskt rätt nöjd med. Det är inte så lätt att fota en tavla som är vit på en vit vägg, men jag tror ni ser:)

     


I lördags när vi var i Birsta så köpte jag en ny porslinspenna ( den jag hade som jag trodde jag skulle kunna använda var väldigt torr, den är nog 8 år gammal kom jag på då.)

Dom här ljusstakarna har jag haft jättelänge men aldrig använt då dom har varit lite tråkiga och inte passat in någonstans. Men så tog jag och ritade på dom, och nu blev dom mycket roligare. Dom passar fortfarande inte riktigt in hemma hos oss men kanske får ge bort dom till nån :)

     

Presentation


Kristin Öström
Pysslar med min 4årige son. Älskar att testa ny olika hantverk, fixa i trädgården och i vårat hus. Bakar ibland och försöker alltid ta fina foton.

Kontakta mig på ostrom.kristin@gmail.com
Follow Me on Pinterest

Populära inlägg

 

  

 

   

   

 

  

 

 

 

 

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards