Kristins design

Alla inlägg under december 2015

Av Kristin Öström - 5 december 2015 21:22

Igår morse när Theo hittade Nisse så höll han på att leka doktor med sina kompisar Nallen och Flodhästen, det såg ut som Nisse gjort illa sig på benet. Theo var mest sugen på att få några egna plåster, så det blev ett på handen efter han varit duktig och borstat tänderna utan bråk.

       

Sedan sov Theo hos mormor och morfar till idag, så Nisse hade lång tid på sig att ordna något.

Jag hittade en rolig gran man kunde skriva ut och tejpa ihop här, så det blev jättemycket att färglägga.

Nisse behövde hjälp av Theo och det tyckte han var jättekul, men Theo tyckte nog det var lite mycket att färglägga för när han skulle sova nu ikväll klagade han på att den inte var färdig. Vi får nog måla på den hela december.

       

Av Kristin Öström - 3 december 2015 21:05

Imorse fick Theo en lapp av Nisse där det stod att han skulle fundera under dagen på vad han önskar sig i julklapp och att de sedan skulle pyssla en önskelista.

Så efter middagen så gick vi för att kolla om Nisse hade ordnat något och det hade han. Han hade tillochmed börjat på sin egen önskelista, men det enda han önskade sig var snö.

Vi klippte ur leksakstidningar och klistrade lite klistermärken. Så tillslut blev det en lååång önskelista :)

           

Av Kristin Öström - 2 december 2015 20:54

Första morgonen med Nisse så frågade han Theo om dom kunde äta frukost tillsammans. Och Nisse hade förberett så fint och skrivit Theos namn i flingor. Det var mycket uppskattat.

     

Av Kristin Öström - 1 december 2015 21:21

Idag är det då 1 december. Det har då gått nästan 2 månader sedan jag skrev något sist. Anledningen är som många kanske redan vet att vi väntar ett syskon till Theo som är beräknad att komma i April. Jag har mått riktigt pyton hela hösten och haft noll energi så därför har jag prioriterat annat.

Men nu har över halva tiden gått och jag börjar må mycket bättre.


Och så är ju jultiden här och då börjar jag bli sugen på pysslande och pynt.


Och idag så kom ju såklart Tomtenissen Nisse tillbaka! Han plingade på dörren och Theo blev såååå himla glad! Nisse fick till och med somna med Theo. Så det ska bli spännande att se vad Nisse hittar på fram till Julafton. Jag kommer inte att blogga om vad Nisse gör varje dag som jag gjorde förra året utan det kommer något inlägg där jag sammanfattar vad Nisse har gjort.


 

Presentation


Kristin Öström
Pysslar med min 4årige son. Älskar att testa ny olika hantverk, fixa i trädgården och i vårat hus. Bakar ibland och försöker alltid ta fina foton.

Kontakta mig på ostrom.kristin@gmail.com
Follow Me on Pinterest

Populära inlägg

 

  

 

   

   

 

  

 

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skapa flashcards