Kristins design

Alla inlägg under februari 2015

Av Kristin Öström - 8 februari 2015 21:47

Igår så fick vi ju äntligen se solen på en ledig dag! Den sken in genom fönstrena och det såg så härligt ut :) tyvärr så var det storm ute men bara det att solen skiner så känner man energin komma!

Förra helgen var jag i Birsta och köpte ett litet växthus på Ikea.

Det står och väntar på att jag ska så pelargoner så det kan börja växa där inne.

Det blev även en tur på blomsterlandet för att köpa några vårlökar. Pärlhyacinter, krokusar och tulpaner. Så vårkänslan infann sig när tulpanerna mådde gott i solskenet.

 


           

Av Kristin Öström - 6 februari 2015 20:32

Ett pyssel som jag tänkt göra sen innan jul är det här. Men det passar ju fortfarande att göra snöflingor då vi är mitt i vintern. Jag hade skrivit ut bilder på snöflingor och nu tog jag fram dom och laminerade dom. Det går säkert att ha dom i en plastficka också. Sen var det bara fram med limpistolen och limma.

 

Jag ville göra blåa snöflingor men efter ett tag så tyckte Theo det var tråkigt så han valde röda. Den som blev både röd och blå tycker jag blev snyggast.

Vi hängde upp dom med fiskelina i Theos fönster och i "hopp-och-studsrummet".

Svårt att fota mot ett fönster men ni ser ju ändå :)

           

Av Kristin Öström - 5 februari 2015 15:15

Här kommer lite längtan-till-våren-pyssel. Det blev en fjäril och en larv (egentligen en tusenfoting men han fick inte så många ben) Dom är gjorda av toalettrulle, papperstallrik, piprensare, ögon och lite färg.

Nu börjar vi gå mot helg igen, och det verkar som det ska kunna bli sol i helgen så det ska bli härligt!

             

Av Kristin Öström - 3 februari 2015 20:36

I lördagskväll när Mia var här på besök så skulle vi pyssla. Och Theo bestämde att vi skulle göra Ninjor. Det var ett riktigt snabbt pyssel. Ta en toarulle, tejpa där ansiktet ska vara. Och så måla i valfri färg. Sen knyter man ett sugrör runt och klipper av ett annat till svärd. Tar bort tejpen och så måla ögon.

Dom blev riktigt fina.

   

Av Kristin Öström - 1 februari 2015 22:11

 I fredags så testade Theo att måla på ett nytt sätt. Jag hade sparat lite bubbelplast ifall jag behövde det när vi ska pyssla, och vilken tur för nu klippte jag en bit och tejpade fast på en plastkavel.

Och så valde vi några färger. Det blir finast om man inte har så många olika. Och så kan man ju välja vilka som passar hemma.

Jag började rulla kaveln i färgen och sen förstod Theo hur han skulle göra.

Han var väldigt noga med att det skulle vara färg över hela papperet.

Det blev jättesnyggt! När den torkat så ramade jag in den direkt. Så nu står den nere i vardagsrummet tillsammand med Theos ljuslykta han gjort hemma hos mormor!

                 

Presentation


Kristin Öström
Pysslar med min 4årige son. Älskar att testa ny olika hantverk, fixa i trädgården och i vårat hus. Bakar ibland och försöker alltid ta fina foton.

Kontakta mig på ostrom.kristin@gmail.com
Follow Me on Pinterest

Populära inlägg

 

  

 

   

   

 

  

 

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skapa flashcards